skip to Main Content

Ontwerp je eigen taart!

Wat nóg lekkerder is dan een taart? Een gepersonaliseerde taart! Bij De Lekkere Bakker is het mogelijk om je eigen taart te ontwerpen. Wij kunnen taarten maken in alle denkbare thema’s. Denk bijvoorbeeld aan een Spiderman-taart voor kinderen die helemaal gek zijn van de superheld. Ook is het mogelijk om een taart te personaliseren met een naam, wat dan weer leuk is voor verjaardagen. En wanneer je op kantoor iets te vieren hebt, is het zelfs mogelijk om een taart te voorzien van een logo. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stap 1. Kies een taart

Ga jij voor een verse vruchtentaart of toch een slagroomtaart? Kies in deze stap welke taart je wil gaan personaliseren.

Volgende stap

Stap 2. Personalisatie

Tijd om te gaan personaliseren! Kies in deze stap voor hoeveel personen de taart is, of er versiering op de taart moet en of je tekst en/of foto’s wil toevoegen.

Volgende stap

Stap 3. Afbeelding bewerken

Indien er een afbeelding op de taart moet komen, is het in deze stap mogelijk om de afbeelding te bewerken. Zo kun je de afbeelding bijsnijden, tekst toevoegen, kleuren aanpassen en nog veel meer.

Bekijk de mogelijkheden

Slagroomtaart jongens met foto

€19.50,-

Bestel je eigen taart!

Slagroomtaart meisjes met foto

€19.50,-

Bestel je eigen taart!

Slagroomtaart meisje met leeftijd

€22,-

Bestel je eigen taart!

Slagroomtaart 65 jaar

€21,-

Bestel je eigen taart!

Kindertaart Jongens (t/m 4 jaar)

Is jouw zoon gek op auto’s? Dan toveren we de taart om tot racebaan. Voetbalfan? Dan maken we er gewoon een voetbalshirt van.

Bestel je eigen taart!

Kindertaart Meisjes (t/m 4 jaar)

Ook voor meisjes is alles mogelijk. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Frozen-taart? Of een taart met een foto van K3? Het kan allemaal!

Bestel je eigen taart!

Kindertaart Jongens (5 t/m 12 jaar)

Ook voor de iets oudere jongens zijn er veel leuke ideeën te bedenken. Ga bijvoorbeeld voor een stoere Spiderman-taart of een taart die volledig in het teken staat van jouw zoons favoriete game.

Bestel je eigen taart!

Kindertaart Meisjes (5 t/m 12 jaar)

Zit jouw dochter de hele dag door TikTok-filmpjes te bekijken? Ga dan voor een taart die volledig in het teken van de app staat.

Bestel je eigen taart!

Luxe themataarten

Voor bijzondere gelegenheden zoals bruiloften, babyshowers en jubileums is het altijd een goed idee om een taart te laten personaliseren. Zo maak je een bijzondere dag nog specialer.

Bestel je eigen taart!

Wil je iets vragen?


  Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en de Privacyverklaring en Algemene Voorwaarden van Google zijn van toepassing.

  Bezorgingsgebied webshop
  Bezorgen na afstemming met de bakkerij

  Verder kunnen wij ook lekkernijen versturen met de post.

  Bezorgingsgebied webshop

  Andere plaatsen in overleg met de bakkerij.
  Versturen met de post kan altijd.